Spørgsmål/Svar

Hvad er indholdstakseret sms/tjenester?

Du har som kunde hos UnoTel adgang til en række mobiltjenester, der bliver trukket fra din mobil konto. Eksempler på anvendelsesområder for mobil betaling er togbilletter, biografbilletter, parkeringsbillet, magasiner, internetkøb og meget mere.

Du vil typisk få mulighed for at betale med mobiltelefonen, ved at du sender en sms med et nøgleord til udbyderen (indholdstakseret sms), og beløbet bliver efterfølgende trukket fra din mobil saldo.

Det maksimale beløb for denne type køb vil være 225 kr. pr. køb. Du har fortsat mulighed for kontrol og styring af dine mobiludgifter under dit kundelogin på www.unotel.dk.

Du har normalt fortrydelsesret, når du bestiller en indholdstakseret tjeneste. Din fortrydelsesret bortfalder dog, hvis du i forbindelse med tjenestebestillingen aktivt bliver spurgt, om du vil afstå din fortrydelsesret og svarer "ja" til dette.


Hvis du ønsker at sætte en spærring for indholdstakseret sms/tjenester kan du under dit kundelogin tilmelde dig tjenesten "Spær. af overtakseret". Denne spærring er en gratis service.

UnoTel anbefaler, at man lukker for indholdstakseret sms/tjenester, hvis der f.eks. er tale om børn, der bruger telefonen.

Tilbage til Spørgsmål/Svar

 
     
Copyright 2004-2024 UnoTel Kundeservice