Spørgsmål/Svar

Hvad bruges servicen Telefonsvarer til?

Servicen Telefonsvarer giver dig frihed til at slukke for mobiltelefonen, uden at du går glip af vigtige beskeder.

Telefonsvarer tager automatisk imod besked, når du ikke besvarer opkaldet, eller hvis mobiltelefonen er slukket. På den måde er du altid til at få fat i.

Følgende er inkluderet i servicen Telefonsvarer:

Personlig Telefonsvarer. Indtal din egen velkomstbesked, som du kan ændre efter behag.

Stemme signatur. Første gang du ringer til din Telefonsvarer, bliver du bedt om at sige dit navn. Navnet afspilles som del af den automatiske velkomst, hvis du ikke har indtalt en personlig velkomstbesked.

Automatisk besked, når der lægges besked på din Telefonsvarer. Du kan vælge at få beskeden som en sms eller få en opringning fra din Telefonsvarer.

Sekretærservice. Du kan viderestille opkald til en anden person, du selv vælger, hvis det er vigtigt, at dine samtaler bliver besvaret personligt. Du kan også indtale en velkomsthilsen uden mulighed for at lægge besked - fx til brug, når du er på ferie og ikke ønsker at modtage beskeder i udlandet.

Hvem har ringet. Sender dig en sms med besked om tid og telefonnummer, når der er ringet, uden at der er lagt besked på din Telefonsvarer. Funktionen til- og fravælges efter behov.
For aktivering tast: *139*1# og ring op
For deaktivering tast: *139*0# og ring op

Adgang til din Telefonsvarer fra alle telefoner - også fra udlandet. Du kan få adgang til din Telefonsvarer fra enhver telefon ved hjælp af en personlig kode, du selv vælger. Det gælder også fra udlandet, når du er på ferie.

Mulighed for at vælge mellem fem sprog på din Telefonsvarer.Dansk, engelsk, svensk, norsk og finsk.

Nyeste beskeder afspilles først, når du aflytter din Telefonsvarer.

Tilbage til Spørgsmål/Svar

 
     
Copyright 2004-2024 UnoTel Kundeservice